Waalbrug bij Spiegelwaal

Waalbrug bij Spiegelwaal van Sander Grefte

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 319892

Waalbrug bij Spiegelwaal van Sander Grefte

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
93 gratis verzending!
Waalbrug bij Spiegelwaal van Sander Grefte

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ik liep al een tijdje rond met dit idee en eindelijk heb ik het goed kunnen uitvoeren. De prachtige lijnen van de verlenging van de Waalbrug bij Nijmegen. Het licht op de stenen en dan het doorkijkje naar de rij bomen. De reflectie op de spiegelwaal werkt ook goed mee. De omzetting naar zwart-wit is dan het beste om te doen. Al met al een prachtige stukje architectuur gevangen in deze foto,

Over Sander Grefte

Sander Grefte profielfotoHallo, mijn naam is Sander Grefte. Ik woon in Rheden en fotografie is een belangrijke hobby voor mij. Het geeft mij momenten om even een te worden met de natuur en te genieten van speciale momenten zoals een zonsopkomst. Tegelijkertijd probeer ik een foto te maken om dat gevoel weer te geven en te delen! De Posbank (Veluwezoom) is praktisch mijn "achtertuin" waar ik dus vaak vroeg in de ochtend bezig ben. Als je geinteresseerd bent in één van mijn foto's, maar je hebt liever meer of juist minder intense kleuren of een andere uitsnede neem dan contact met mij op via sanderg_11@hotmail.com. Ook zou je op mijn fotostream kunnen kijken mocht je geinteresseerd zijn in andere foto's: https://www.flickr.com/photos/92992866@N08/.

Alle werken