IJsvogel in vlucht

van René Vos

- Werkcode: 75 497

René Vos over IJsvogel in vlucht

Een ijsvogel op een stok zie je redelijk vaak. Een vliegende ijsvogel is iets wat je niet zo vaak ziet. Ik was in de gelegenheid er eentje te "vangen". Een unieke foto die een plaatsje aan de muur verdient.
IJsvogel in vlucht vind je in de categorieën Fotografie, IJsvogel en Vogels.
René Vos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door René Vos

Mijn naam is René Vos. Geboren in 1966 in Drenthe en nu woon ik in Almere.Natuurfotografie is mijn passie. Alle facetten van deze vorm van fotografie hebben mijn belangstelling. Dieren, landschappen en planten zijn voor mij dankbare onderwerpen om vast te leggen. Voor mij is het vastleggen van een soort niet het belangrijkste. Ik zoek sfeer en spanning in mijn foto?s. Dat lukt de ene keer natuurlijk beter dan de andere, maar is wel altijd mijn bedoeling. Ik ben vaak te vinden in de Oostvaardersplassen en de andere natuurgebieden van Flevoland. Daarnaast is ook het Gooi en de Veluwe een regelmatige bestemming.

Alle werken van René Vos


Waarom je kiest voor IJsvogel in vlucht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

IJsvogel in vlucht van René Vos

Koop de foto IJsvogel in vlucht van René Vos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 75 497
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden