IJsvogel mannetje zit op een tak en kijkt opzij

van KB Design & Photography (Karen Brouwer)

- Werkcode: 985 877

KB Design & Photography (Karen Brouwer) over IJsvogel mannetje zit op een tak en kijkt opzij

Volgens mij zat hij te wachten op het vrouwtje, die eigenlijk de hele dag op deze tak zat. Maar nu even niet. De druppeltjes van zijn duik pas daarvoor zitten nog op zijn mooie oranje verenpracht. De setting is in bruin groen tinten. De foto is gemaakt in Vogelhut rond de Waterplas in Veendam, Groningen, Nederland. Op 13 april 2022. De vogels waren toen druk met het nest. Dus hopelijk zijn er kleine ijsvogeltjes op komst.
IJsvogel mannetje zit op een tak en kijkt opzij vind je in de categorieën Bomen, Bruin, Canvas (materiaal), Fotografie, IJsvogel, Karen Brouwer, Landschappen, Natuurfotografie, Slaapkamer, Wachtkamer, Water en vogelfotografie.
KB Design & Photography (Karen Brouwer) profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door KB Design & Photography (Karen Brouwer)

Hi! Leuk dat je komt kijken in mijn shop. Ik ben Karen. Een creatieve fotografe uit het mooie Drenthe.

Naast het fotograferen van mensen, ga ik graag de natuur in om foto’s te maken. Het doel is eigenlijk altijd: wat speciaals vast leggen. Vlinders, vogels, bloemen, landschap… van alles wat ik tegen kom.

De laatste tijd richt ik me steeds meer op landschapsfotografie. En water heeft een grote aantrekkingskracht op mij. Dat zal je dus ook op veel foto's van mij terug zien. Ik houd van een bepaalde zachtheid, in mijn foto's, om een bepaalde sfeer neer te zetten.

Schotse hooglanders kan ik ook niet laten lopen, zonder er een foto van te maken. Omdat ze een mooie uitstraling hebben, stoer, robuust en lief tegelijk.

Soms geef ik nog een eigen draai aan mijn foto's, met een eigen bewerking. Deze foto’s vind je in het album “fine-art collectie”.

Ik hoop dat jullie net zo blij worden van mijn plaatjes, als ik dat doe om ze te maken. Veel plezier met rondkijken!

Alle werken van KB Design & Photography (Karen Brouwer)


Waarom je kiest voor IJsvogel mannetje zit op een tak en kijkt opzij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

IJsvogel mannetje zit op een tak en kijkt opzij van KB Design & Photography (Karen Brouwer)

Koop de foto IJsvogel mannetje zit op een tak en kijkt opzij van KB Design & Photography (Karen Brouwer) op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 985 877
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden