Kameel

van Sandra Kuijpers

- Werkcode: 193 870

Sandra Kuijpers over Kameel

De kameel leeft in het wild alleen nog in Mongolie en China. De kameel eet gras, kruiden en dunne takjes van struiken en bomen. De levensduur is 20 jaar maar soms worden ze 50 jaar. Hun gewicht verschilt tussen de 300 en 600 kilo. Meestal krijgen ze 1 tot 2 jongen.
Kameel vind je in de categorieën Bruin, Dieren, Dierentuin, Fotografie, Groot, Kameel, Oogcontact, Vacht, Zachte dag, aaibaar en oog.
Sandra Kuijpers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sandra Kuijpers

In mijn fotografie draait het om gevoelens, emoties en verhalen. Ik vertel een verhaal met mijn camera van een persoon of een dier of een omgeving. Wat ik wil opleveren zijn verrassende maar krachtige foto's. Het moment wanneer iets of iemand bijzonder wordt. Ik ben op zoek naar die foto's waar je adem even van stokt, foto's die inspireren of ontroeren. Door gebruik te maken van het juiste licht, de juiste compositie maar vooral door in contact te treden met de persoon voor mijn lens of door in contact te treden met mijn omgeving ontstaat juist die foto die het verhaal vertelt. Foto's met een wow factor creëren is dus mijn missie.
Als afgestudeerde fotograaf werk ik ook in opdracht. Heeft u vragen benader mij dan via mijn website: https://www.sandrakuijpers.nl

Alle werken van Sandra Kuijpers


Waarom je kiest voor Kameel als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kameel van Sandra Kuijpers

Koop de foto Kameel van Sandra Kuijpers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193 870
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
139,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden