Siberische tijger

van Sandra Kuijpers

- Werkcode: 193 869

Sandra Kuijpers over Siberische tijger

De siberische tijger leeft voornamelijk is Siberië. Zij eten herten en wilde zwijnen. De tijger kan zo'n 18 jaar oud worden en een gewicht van 300 kilo krijgen. Het is de grootste van alle katachtigen. Er leven niet meer zoveel siberische tijgers in het wild helaas
Siberische tijger vind je in de categorieën Dieren, Dierentuin, Fotografie, Groot, Kleuren, Oogcontact, Patronen, Tijgers, Cheetahs en meer, Vacht, Zachte dag, gestreept, katachtige en oog.
Sandra Kuijpers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sandra Kuijpers

In mijn fotografie draait het om gevoelens, emoties en verhalen. Ik vertel een verhaal met mijn camera van een persoon of een dier of een omgeving. Wat ik wil opleveren zijn verrassende maar krachtige foto's. Het moment wanneer iets of iemand bijzonder wordt. Ik ben op zoek naar die foto's waar je adem even van stokt, foto's die inspireren of ontroeren. Door gebruik te maken van het juiste licht, de juiste compositie maar vooral door in contact te treden met de persoon voor mijn lens of door in contact te treden met mijn omgeving ontstaat juist die foto die het verhaal vertelt. Foto's met een wow factor creëren is dus mijn missie.
Als afgestudeerde fotograaf werk ik ook in opdracht. Heeft u vragen benader mij dan via mijn website: https://www.sandrakuijpers.nl

Alle werken van Sandra Kuijpers


Waarom je kiest voor Siberische tijger als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Siberische tijger van Sandra Kuijpers

Koop de foto Siberische tijger van Sandra Kuijpers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193 869
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
139,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden