Oogcontract Struisvogel

Oogcontract Struisvogel van Sandra Kuijpers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Oogcontract Struisvogel

van Sandra Kuijpers

Oogcontract Struisvogel van Sandra Kuijpers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193715
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen. De struisvogel is een afrikaanse loopvogel. Deze is de zwaarste en grootste vogelsoort. Het lijf is bedekt met veren maar dit is geen dons. Die mannetjes kunnen tot 155 kg wegen en 2,75 hoog worden. de vrouwtjes iets lichter en kleiner. Het dier leeft in paren of in kleine groepen. Er kan een snelheid van 50 km per uur worden behaald en dat kan 30 minuten worden volgehouden.

Dit werk wordt aangeboden door Sandra Kuijpers

Sandra Kuijpers profielfotoIn mijn fotografie draait het om gevoelens, emoties en verhalen. Ik vertel een verhaal met mijn camera van een persoon of een dier of een omgeving. Wat ik wil opleveren zijn verrassende maar krachtige foto's. Het moment wanneer iets of iemand bijzonder wordt. Ik ben op zoek naar die foto's waar je adem even van stokt, foto's die inspireren of ontroeren. Door gebruik te maken van het juiste licht, de juiste compositie maar vooral door in contact te treden met de persoon voor mijn lens of door in contact te treden met mijn omgeving ontstaat juist die foto die het verhaal vertelt. Foto's met een wow factor creëren is dus mijn missie.
Als afgestudeerde fotograaf werk ik ook in opdracht. Heeft u vragen benader mij dan via mijn website: https://www.sandrakuijpers.nl

Alle werken