Kantoor Rabobank aan de Croeselaan in Utrecht

Kantoor Rabobank aan de Croeselaan in Utrecht van Donker Utrecht

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 67385

Kantoor Rabobank aan de Croeselaan in Utrecht van Donker Utrecht

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Het oude hoofdkantoor van de Rabobank met daarachter net zichtbaar het nieuwe hoofdkantoor van de Rabobank: het Rabobank Bestuurscentrum ofwel de Rabotoren (in de volksmond ook wel de Verrekijker genoemd), met zijn 105 meter het hoogste kantoorgebouw van de stad.

De Rabobank was reeds sinds het begin van de jaren tachtig gevestigd aan de Utrechtse Croeselaan 18. Door de voortdurende groei van het bedrijf en het aantal werknemers bleek dit pand op den duur te klein, waarna halverwege de jaren nul werd besloten tot nieuwbouw.

Op de voorgrond het beeld Denken, Kijken en Doen van Eric Claus.

Deze foto is gemaakt in de avondschemering van 2 september 2013.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

DONKER UTRECHT IN UW BEDRIJF?

www.werkaandemuur.nl/donkerutrecht

Over Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds. Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

De foto van jouw keuze vind je het makkelijkst op donkerutrecht.nl Onder elke foto staat de button 'deze wil ik aan mijn muur', zo kom je bij de foto in de webshop hier bij Werk aan de Muur. Via donkerutrecht.nl kun je ook verjaardagskalenders, ansichtkaarten en kadobonnen kopen.

Alle werken