Kasteel Interieur

van Perry Wiertz

- Werkcode: 277 473

Perry Wiertz over Kasteel Interieur

Een verlaten kasteel, niet zichtbaar en verscholen tussen heel veel bomen. Eenmaal binnen, een genot voor oog en brein. Een ruime schat aan antieke spullen en een inrichting die je alleen aantreft in oude films. De minuten tikken weg...camera in de tas en snel weg. Genieten, telkens weer.
Kasteel Interieur vind je in de categorieën Antiek, Behang, Fotografie, Interieur (terminologie), Kastelen, Kunst, Lezen en Boeken, Nachtkastje, Slaapkamer, Stilleven, Urban / Street, Verlaten plekken en Vuur.
Perry Wiertz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Voor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken van Perry Wiertz


Meer weten over Perry Wiertz?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kasteel Interieur als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kasteel Interieur van Perry Wiertz

Koop de foto Kasteel Interieur van Perry Wiertz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 277 473
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden