Kasteel buitenkant

van Perry Wiertz

- Werkcode: 313 667

Perry Wiertz over Kasteel buitenkant

Zeker niet het kleinste optrekje. Misschien niet helemaal volwassen genoeg om het een kasteel te mogen noemen, maar het doet er eigenlijk niet echt voor onder. Prachtige gedecoreerde gangen, helaas wel weer in verval.
Kasteel buitenkant vind je in de categorieën Antiek, Architectuur, Binnenplaats (bouw), Boerderij, Decoratie, Fotografie, Huis (woning), Kastelen, Urban / Street, Verlaten plekken, Villa (bouwkunde) en Weiland.
Perry Wiertz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Voor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken van Perry Wiertz


Meer weten over Perry Wiertz?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kasteel buitenkant als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kasteel buitenkant van Perry Wiertz

Koop de foto Kasteel buitenkant van Perry Wiertz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 313 667
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden