Kleurschakering

van Ron van Ewijk

- Werkcode: 296 908

Ron van Ewijk over Kleurschakering

In Italië (Le Marche) zag ik in het voorjaar dit veld met al die verschillende kleuren. Voor mij is dit een heel rustgevend plaatje waar je in kan wegdromen.
Kleurschakering vind je in de categorieën Abstract, Fotografie, Italië, Kleuren, Landschappen, Marche (Italië), Minimalisme, Slaapkamer en Stilleven.
Ron van Ewijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ron van Ewijk

Al op de middelbare school begon ik met fotograferen. De eerste camera was nog geen spiegereflex maar een Werra, een toestel van Poolse komaf waarmee je de film transporteerde met een ring rond de lens. Daarna kwam er een Pentax spiegelreflex die ik lang gehad heb. Aanvankelijk maakte ik vooral zwart/wit foto?s, die ik op een gegeven moment ook zelf ontwikkelde en afdrukte in een eigengemaakte doka op zolder. Na een aantal jaren gewerkt te hebben met een digitale compact, miste ik steeds meer de voordelen van de spiegelreflex. In 2010 heb ik een Canon 550D aangeschaft met een standaard en een telezoom. Later zijn daar nog een 10-20mm groothoek van Sigma en een 50mm Canon aan toegevoegd. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurfotografie, concertfotografie, Urbex en macro.

Alle werken van Ron van Ewijk


Waarom je kiest voor Kleurschakering op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kleurschakering van Ron van Ewijk

Koop de foto Kleurschakering van Ron van Ewijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 296 908
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden