Knuffelende olifanten Namibie

Knuffelende olifanten Namibie van Eefke Smets

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 212868

Knuffelende olifanten Namibie van Eefke Smets

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

In 2014 heb ik samen met mijn man een prachtige reis door Zuid Afrika en Nambie gemaakt. In Namibie zijn we natuurlijk ook het Etosha National Park gaan bezoeken. Op het einde van een fantastische dag kwamen we bij een grote kudde olifanten aan.
Na een tijdje zagen we in de verte een andere kudde komen. Toen deze kudde dichterbij kwam, liepen opeens twee olifanten (1 uit elke kudde) met een wat harder tempo recht op elkaar af. Eerst dacht ik nog ze gaan vechten, maar ze gingen liefkozend met elkaar knuffelen. Het was alsof ze elkaar al jaren niet meer gezien hadden.... Het ging wel een kwartier door. Het was prachtig om te zien!!!

Over Eefke Smets

Mijn naam is Eefke Smets. Samen met mijn man ben ik erg reislustig. De afgelopen jaren hebben we gereisd in Noorwegen, IJsland, Argentinie / Chili, Zuid-Afrika / Namibie, Australie, Oeganda en Antarctica. Sinds een aantal jaren heb ik een grote hobby gevonden in het fotograferen. Hier ben ik dan ook tijdens onze reizen enthousiast mee bezig. Ik ben veel bezig met landschapsfotografie en natuurfotografie, maar ook ontwikkel ik me steeds meer in straatfotografie en reisfotografie.

Alle werken