Noorderlicht IJsland

Noorderlicht IJsland van Eefke Smets

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Noorderlicht IJsland van Eefke Smets thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 213001

Noorderlicht IJsland van Eefke Smets

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Noorderlicht IJsland van Eefke Smets

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In februari 2016 heb ik samen met mijn man een prachtige rondreis in IJsland gemaakt. In de zomer waren we er ook al een keer geweest, maar we waren zo benieuwd naar het noorderlicht en het prachtige landschap in de winter. Het overtrof onze verwachtingen. Winter IJsland was inderdaad een sprookje. Alles besneeuwd?. Magisch? En dat noorderlicht? Sprakeloos?
Deze foto is gemaakt in de omgeving van Myvatn. We verbleven in een klein hutje buitenaf. Daardoor was het erg donker. We hadden de eerste dag meteen geluk. Met minstens 40graden koorts (was een pech om ziek te zijn tijdens deze reis?) ging het licht rond 2 uur snachts voor ons dansen. Zeker een uur lang werd de hele lucht gekleurd met deze mooie lichten. Prachtig was het, dat noorderlicht.

Over Eefke Smets

Eefke Smets profielfotoMijn naam is Eefke Smets. Samen met mijn man ben ik erg reislustig. De afgelopen jaren hebben we gereisd in Noorwegen, IJsland, Argentinie / Chili, Zuid-Afrika / Namibie, Australie, Oeganda en Antarctica. Sinds een aantal jaren heb ik een grote hobby gevonden in het fotograferen. Hier ben ik dan ook tijdens onze reizen enthousiast mee bezig. Ik ben veel bezig met landschapsfotografie en natuurfotografie, maar ook ontwikkel ik me steeds meer in straatfotografie en reisfotografie.

Alle werken