Rots Kust Zonsopkomst IJsland

Rots Kust Zonsopkomst IJsland van Eefke Smets

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rots Kust Zonsopkomst IJsland

van Eefke Smets

Rots Kust Zonsopkomst IJsland van Eefke Smets

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 213007
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

In februari 2016 heb ik samen met mijn man een prachtige rondreis in IJsland gemaakt. In de zomer waren we er ook al een keer geweest, maar we waren zo benieuwd naar het noorderlicht en het prachtige landschap in de winter. Het overtrof onze verwachtingen. Winter IJsland was inderdaad een sprookje. Alles besneeuwd?. Magisch? En dat noorderlicht? Sprakeloos?
Deze foto is gemaakt in Snaefellsness. We waren de dag ervoor ook al geweest. Alleen toen was het erg bewolkt en begon het hard te regenen. De dag erna zijn we vroeg opgestaan en net na zonsopgang kwamen we aan op dit mooie plekje. Het was nog steeds wel wat bewolkt, maar de lage zon zorgde voor een prachtig schouwspel in de lucht.

Dit werk wordt aangeboden door Eefke Smets

Eefke Smets profielfotoMijn naam is Eefke Smets. Samen met mijn man ben ik erg reislustig. De afgelopen jaren hebben we gereisd in Noorwegen, IJsland, Argentinie / Chili, Zuid-Afrika / Namibie, Australie, Oeganda en Antarctica. Sinds een aantal jaren heb ik een grote hobby gevonden in het fotograferen. Hier ben ik dan ook tijdens onze reizen enthousiast mee bezig. Ik ben veel bezig met landschapsfotografie en natuurfotografie, maar ook ontwikkel ik me steeds meer in straatfotografie en reisfotografie.

Alle werken