Lamborghini Espada 1968 Schilderij

van Paul Meijering

- Werkcode: 315 156

Paul Meijering over Lamborghini Espada 1968 Schilderij

Realistisch schilderij in acryl van de Lamborghini Espada, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop

De Lamborghini Espada is een vierpersoons coupé van het Italiaanse automerk Lamborghini.
De Espada kwam voort uit het Marzal prototype, ontworpen door Carrozzeria Bertone. Ook de Espada kwam van dit designhuis. Toentertijd was één van de duurste Lamborghini's die men kon kopen, maar ook één van de best verkochte, met een productieaantal van 1224 stuks tussen 1968 en 1978. De eerste versie, ook wel Series I genoemd, had 325 pk bij 6500 t/min, de Series II had 350pk. De laatste versie, de Series III had 365 pk bij 7500 t/m. het had dezelfde motor die voor de Lamborghini 400 GT ontwikkeld was.
Lamborghini Espada 1968 Schilderij vind je in de categorieën Auto's, Autoracen, Bertone (bedrijf), Italië, Kunst, Lamborghini, Modern, Oldtimers, Paul Meijering, Realisme (kunststroming) en Schilderijen.
Paul Meijering profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken van Paul Meijering


Meer weten over Paul Meijering?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Lamborghini Espada 1968 Schilderij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Lamborghini Espada 1968 Schilderij van Paul Meijering

Koop dit schilderij Lamborghini Espada 1968 Schilderij van Paul Meijering als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 315 156
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
195,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden