Leeuwen familie met 3 welpjes

van Bert Hooijer

- Werkcode: 855 316

Bert Hooijer over Leeuwen familie met 3 welpjes

Leeuwen familie met 3 welpjes, Dit prachtige werk van een heel gezin met welpjes is mooi naar voren gekomen door licht en schaduwen. dit werk is van hoge kwaliteit.
Leeuwen familie met 3 welpjes vind je in de categorieën Collage, Dieren, Digitale Kunst, Fotografie, Gevoel, Gezin, Illustraties, Leeuw, Liefde, Natuur en Weer, Portret, Roofdieren en Tijgers, Cheetahs en meer.
Bert Hooijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bert Hooijer

Hooijer Media & Graphics is gestart uit passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van opvallende grafische vormgeving. Ik bedenk, creëer en ontwerp unieke grafische designs, zonder gebruik te maken van AI programma's. Elk details wordt met de hand aangebracht. In zeer hoge kwaliteit want alleen het beste is goed genoeg.

Alle werken van Bert Hooijer


Meer weten over Bert Hooijer?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Leeuwen familie met 3 welpjes als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Leeuwen familie met 3 welpjes van Bert Hooijer

Koop de illustratie Leeuwen familie met 3 welpjes van Bert Hooijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 855 316
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden