Loch Morar in de Schotse hooglanden na een storm

van Mark van Hattem

- Werkcode: 163 934

Mark van Hattem over Loch Morar in de Schotse hooglanden na een storm

Loch Morar, het diepste meer van Schotland, gefotografeerd kort na een storm; het eerste licht komt door de wolken. Klassieke zwart-wit landschapsfoto met dramatisch licht.
Loch Morar in de Schotse hooglanden na een storm vind je in de categorieën , Bergen, Eenzaamheid, Fotografie, Heuvel (landvorm), Highlands, Hike, Lichtval, Loch, Loch Morar, Natuur en Weer, Papier, Stormy (album), Zwart-wit en morar.
Mark van Hattem profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark van Hattem

(Berg)Landschap fotografie "anders", bijvoorbeeld door de gebruikte (analoge) opname of druktechniek. Historie en sfeer van een plek is belangrijk. Een half leven lang historicus, ben ik in het voorjaar van 2015 afgestudeerd als fotograaf aan de Fotoacademie in Amsterdam (NL). Van 2017 tot en met 2019 had ik samen met mijn partner een galerie op het gebied van de analoge fotografie in Rotterdam. Tegenwoordig doceer ik analoge fotografie aan de SKVR (Rotterdam) en ben lid van fotografen collectief "Nomads of Sehnsucht".

Alle werken van Mark van Hattem


Waarom je kiest voor Loch Morar in de Schotse hooglanden na een storm als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Loch Morar in de Schotse hooglanden na een storm van Mark van Hattem

Koop de foto Loch Morar in de Schotse hooglanden na een storm van Mark van Hattem op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 163 934
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden