Uitzicht vanaf de 'Devil's Staircase' in Schotland over de bergen

van Mark van Hattem

- Werkcode: 164 776

Mark van Hattem over Uitzicht vanaf de 'Devil's Staircase' in Schotland over de bergen

Een infrarood zwart-wit opname van een eindeloos uitzicht over de Schotse bergen. De foto is genomen vanaf de top van de 'Devil's Staircase' nabij Glen Coe. Deze naam is aan de plek gegeven door de Engelse soldaten die begin 18e eeuw de weg aan moesten leggen door de bergen naar Fort William. Vanaf de weg kun je een bergtop beklimmen om dit vergezicht te hebben. In de diepte is het Black Water reservoir zichtbaar.
Uitzicht vanaf de 'Devil's Staircase' in Schotland over de bergen vind je in de categorieën , Aonach Eagach, Bergen, Fotografie, Geschiedenis, Glencoe, Heuvel (landvorm), Highlands, Hoogvlakte, Infrarood, Landschappen, Loch, Lonely, Schotland, Wandelen, Zwart-wit, black water reservoir en view.
Mark van Hattem profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark van Hattem

(Berg)Landschap fotografie "anders", bijvoorbeeld door de gebruikte (analoge) opname of druktechniek. Historie en sfeer van een plek is belangrijk. Een half leven lang historicus, ben ik in het voorjaar van 2015 afgestudeerd als fotograaf aan de Fotoacademie in Amsterdam (NL). Van 2017 tot en met 2019 had ik samen met mijn partner een galerie op het gebied van de analoge fotografie in Rotterdam. Tegenwoordig doceer ik analoge fotografie aan de SKVR (Rotterdam) en ben lid van fotografen collectief "Nomads of Sehnsucht".

Alle werken van Mark van Hattem


Waarom je kiest voor Uitzicht vanaf de 'Devil's Staircase' in Schotland over de bergen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Uitzicht vanaf de 'Devil's Staircase' in Schotland over de bergen van Mark van Hattem

Koop de foto Uitzicht vanaf de 'Devil's Staircase' in Schotland over de bergen van Mark van Hattem op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 164 776
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden