Uitzicht vanaf de 'Devil's Staircase' in Schotland over de bergen

Uitzicht vanaf de 'Devil's Staircase' in Schotland over de bergen van Mark van Hattem

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Uitzicht vanaf de 'Devil's Staircase' in Schotland over de bergen

van Mark van Hattem

Uitzicht vanaf de 'Devil's Staircase' in Schotland over de bergen van Mark van Hattem

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 164776
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Een infrarood zwart-wit opname van een eindeloos uitzicht over de Schotse bergen. De foto is genomen vanaf de top van de 'Devil's Staircase' nabij Glen Coe. Deze naam is aan de plek gegeven door de Engelse soldaten die begin 18e eeuw de weg aan moesten leggen door de bergen naar Fort William. Vanaf de weg kun je een bergtop beklimmen om dit vergezicht te hebben. In de diepte is het Black Water reservoir zichtbaar.

Dit werk wordt aangeboden door Mark van Hattem

Mark van Hattem profielfoto(Berg)Landschap fotografie "anders", bijvoorbeeld door de gebruikte (analoge) opname of druktechniek. Historie en sfeer van een plek is belangrijk. Een half leven lang historicus, ben ik in het voorjaar van 2015 afgestudeerd als fotograaf aan de Fotoacademie in Amsterdam (NL). Van 2017 tot en met 2019 had ik samen met mijn partner een galerie op het gebied van de analoge fotografie in Rotterdam. Tegenwoordig doceer ik analoge fotografie aan de SKVR (Rotterdam) en ben lid van fotografen collectief "Nomads of Sehnsucht".

Alle werken