Lompvis tussen het Japans bessenwier

van Filip Staes

- Werkcode: 908 651

Filip Staes over Lompvis tussen het Japans bessenwier

In de handel wordt deze vis Lompvis genoemd. De eieren wordt verkocht als nepkaviaar. De vis zelf is niet geschikt voor consumptie. In de duikersmond noemen we ze Snotolven. Dit is e een mannetje in prachtige paaikleuren. Mannetjes zoeken een geschikt nest en wachten tot er een vrouwtje langskomt. Wanneer de eitjes afgezet zijn verdwijnt het vrouwtje weer en blijft het mannetje voor de eitjes zorgen tot ze uitkomen. Snotolven komen enkel in de winter naar ondiepe wateren, daarna verdwijnen ze weer de diepte in. Het is jammer dat er zoveel vrouwtjes afgeslacht worden omwille van de nepkaviaar. Het brengt het voortbestaan van deze prachtige dieren in gevaar.
Lompvis tussen het Japans bessenwier vind je in de categorieën Dieren, Fotografie, Geel, Natuur en Weer, Oceanen en zeeën, Onderwaterfotografie, Oranje, Vissen, Watersport, Winter, Zeedieren en Zeeland.
Filip Staes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Welkom op mijn fotografiepagina. In 1992 ben ik besmet met het duikvirus. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken van Filip Staes


Waarom je kiest voor Lompvis tussen het Japans bessenwier als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Lompvis tussen het Japans bessenwier van Filip Staes

Koop de foto Lompvis tussen het Japans bessenwier van Filip Staes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 908 651
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.