Lonely eyes

Lonely eyes van Sense Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 148318

Lonely eyes van Sense Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!
Lonely eyes van Sense Photography

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Uil met sprekende ogen en een mooie gele snavel, met achter hem een strakke autogrill. Eule mit sprechenden Augen und einem schönen gelben Schnabel, hinter ihm ein enges Autogrill. Owl with speaking eyes and a beautiful yellow beak, with behind him a tight car grill. Chouette avec des yeux qui parlent et un beau bec jaune, avec derrière lui un gril de voiture serré.

Over Sense Photography

Sense Photography profielfotoSense Photography bestaat uit twee personen, Simone en Maik van Enckevort. Tijdens onze reizen in het buitenland is de liefde voor fotografie ontstaan en wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie. Inmiddels zijn we heel wat jaren aan praktijk ervaring rijker, en hebben we diverse workshops in binnen-, en buitenland gevolgd, daarom hebben we nu de stap durven zetten om het fotograferen ook professioneel en beroepsmatig op te pakken.Elk van ons heeft een eigen kijk op fotograferen, de combinatie van onze foto's tesamen, dat is de kracht van Sense Photography. Sense betekent zien, waarnemen en ook gevoel, dit vinden wij goed aansluiten bij onze manier van fotograferen.

Alle werken