Magisch bos Lemelerberg

Magisch bos Lemelerberg van Fotojeanique .

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Magisch bos Lemelerberg

van Fotojeanique .

Magisch bos Lemelerberg van Fotojeanique .

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 785258
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Deze foto is gemaakt op de Lemelerberg in de provincie Overijssel. Het gebied is zeer divers. Van magische bossen zoals deze tot aan prachtige heide. De Lemelerberg bestaat uit een stuwwal en is meer dan 60 meter hoog. De Archemerberg ligt ernaast in het aaneengesloten wandelgebied en is 78m hoog. Je kunt prachtig wandelen in dit gebied. Deze foto maakte ik in de herfst met zonsondergang. De zon verlichte de bomen en ik zag dit prachtige plekje door de zon beschenen worden. Gauw een paar foto's maken voordat het schitterende magische licht weg is!

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Fotojeanique . profielfotoAl van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken