Manhattan Bridge over East River in New York in de avond

van Merijn van der Vliet

- Werkcode: 216 018

Merijn van der Vliet over Manhattan Bridge over East River in New York in de avond

De Manhattan Bridge is een hangbrug die de East River in New York overspant. De brug verbindt Manhattan met Brooklyn, evenals de Brooklyn Bridge. De Brooklyn Bridge zie je op de achtergrond. Aan de rechterkant van de foto zie je Lower Manhattan liggen.
Manhattan Bridge over East River in New York in de avond vind je in de categorieën Avond, Brooklyn, Brooklyn Bridge, Bruggen, Fotografie, Manhattan, Manhattan Bridge, Nachtfotografie, New York, Panoramafotografie en Steden.
Merijn van der Vliet profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Merijn van der Vliet

In mijn foto's zoek ik vaak naar balans en verstilling. Daarnaast heb ik 'less is more' hoog in het vaandel staan: doordringen tot de absolute kern van wat ik wil 'vertellen'. Ik fotografeer als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Vrijwel altijd op locatie en met gegeven omstandigheden.

Een autonome serie waar ik sinds eind 2011 aan werk is Donker Utrecht; foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. http://www.donkerutrecht.nl

Alle werken van Merijn van der Vliet


Waarom je kiest voor Manhattan Bridge over East River in New York in de avond op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Manhattan Bridge over East River in New York in de avond van Merijn van der Vliet

Koop de foto Manhattan Bridge over East River in New York in de avond van Merijn van der Vliet op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 216 018
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden