Mannen in haven achter De Grote Kerk Dordrecht

van Dordrecht van Vroeger

- Werkcode: 321 961

Dordrecht van Vroeger over Mannen in haven achter De Grote Kerk Dordrecht

Twee mannen die elkaar spreken bij de haven van Dordrecht achter de Grote Kerk.
Mannen in haven achter De Grote Kerk Dordrecht vind je in de categorieën Dordrecht, Fotografie, Havens, Mannen en Zwart-wit.
Dordrecht van Vroeger profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dordrecht van Vroeger

Foto's van Dordrecht van Vroeger, beheerd door Rob van der Teen (voor vragen 06-14 88 99 55). Leuk voor aan de muur in café, restaurant, winkel. Menig klant zou geïnteresseerd komen kijken wat voor moois er aan de wand hangt. Foto's mogen niet gebruikt worden zonder toestemming. Dordrecht van Vroeger aan jouw muur?Dordrecht werd voor het eerst vermeld in een tekst uit de twaalfde eeuw, toen de stad nog werd aangeduid als Thuredrech, en kreeg in 1220 stadsrechten. In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich als belangrijke handelsstad en stapelplaats en was het een van de zes grote steden van Holland. Later nam het belang van de stad af, maar de binnenstad herinnert nog altijd aan dit rijke verleden.Op het Eiland van Dordrecht ligt de stad Dordrecht. Het eiland is omringd door de volgende rivieren: Beneden-Merwede, Nieuwe Merwede, Hollands Diep, Dordtsche Kil en Oude Maas. Het eiland wordt in tweeën gedeeld door het Wantij. Over het eiland loopt de A16 vanaf de Moerdijkbrug in het zuiden naar de Drechttunnel in het noorden.

Alle werken van Dordrecht van Vroeger


Waarom je kiest voor Mannen in haven achter De Grote Kerk Dordrecht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mannen in haven achter De Grote Kerk Dordrecht van Dordrecht van Vroeger

Koop de foto Mannen in haven achter De Grote Kerk Dordrecht van Dordrecht van Vroeger op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 321 961
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden