Maria II

Maria II van Aminda

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Maria II

van Aminda

Maria II van Aminda

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 535558
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Dit werk wordt aangeboden door Aminda

Aminda profielfotoMijn naam is Carla Manten en ik ben fotograaf. Naast fotografie in opdracht trek ik er graag op uit om in beeld te vangen wat mijn hart raakt. Door schoonheid, kwetsbaarheid, vorm of kleur die ik benadruk door de manier van fotograferen en de manier van nabewerking. De beelden nemen je mee in de wereld door mijn ogen; the colours of your soul. Verwerkt tot photoart die rust, stijl en sereniteit uitstraalt. Al het werk is met liefde gemaakt voor jou, om zelf van te genieten of om cadeau te geven. Ik hoop dat je het mooi vindt.

OVER DE FOTOGRAAF
Fotograferen doe ik al vanaf mijn vroege jeugd, mijn eerste camera kreeg ik van mijn ouders op mijn zestiende bij de diplomauitereiking van de middelbare school. Sindsdien fotografeer ik met enthousiasme, maar eigenlijk altijd als hobby, naast mijn werk als eventmanager. Van 2013 tot 2016 volgde ik diverse opleidingen aan de fotovakschool en groeide uit tot professioneel fotograaf met een specialisatie in portret- en reportagefotografie. In 2020 ben ik definitief gestopt als eventmanager en werk nu fulltime als fotograaf.

Door mijn focus als fotograaf in opdracht kwam ik er nooit echt aan toe om er met mijn camera op uit te trekken en vrij werk te maken. Zonder doel, gewoon omdat ik het leuk vind. Toch is dat iets wat ik heel graag doe en ik besloot dan ook daar structureel tijd voor te maken. Vanuit dat voornemen ontstond ook de behoefte mijn werk dat ik met zoveel liefde en plezier maak, te delen met anderen. Ik werkte maanden

Alle werken