Melkweg sterrenstelsel boven de tent in de Oostenrijkse bergen

Melkweg sterrenstelsel boven de tent in de Oostenrijkse bergen van Hidde Hageman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Melkweg sterrenstelsel boven de tent in de Oostenrijkse bergen van Hidde Hageman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 399860
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
122 gratis verzending!

Omschrijving

Kamperen onder de sterren is misschien wel een van de mooiste dingen die je als fotograaf mag doen. Deze foto is gemaakt tijdens het wildkamperen in de Oostenrijkse alpen. De foto komt het beste tot zijn recht in print (canvas is waarschijnlijk niet de juiste print optie). Met ons blote oog zien wij als mensen slechts 8000 sterren. Een professionele camera is een stukje beter in het spotten van de melkweg.

Over Hidde Hageman

Hidde Hageman profielfotoLeuk kennis te maken! Mijn naam is Hidde Hageman. Ik ben professioneel fotograaf. Bergen zijn mijn grootste passie - dit zal je aan mijn werk af kunnen zien. Zoek je een mooie foto voor in je woon of slaapkamer? Of wellicht kan je kantoor wel wat moois gebruiken?

Ik hoop dat er een foto bij zit die bij je past. Kijk even goed door mijn selectie heen. De foto's zijn over de hele wereld gemaakt. Kijk vooral eens naar de foto's die ik in Zweden en Japan heb gemaakt. Ik heb een lange tijd in Japan gewoond, en heb daardoor veel foto's kunnen maken. Er zitten vooral veel foto's van mijn tijd op het eiland Hokkaido in de serie.

Ik steek erg veel tijd in zowel het fotograferen als het nabewerken van mijn foto's. Als je vragen hebt over mijn werk, schroom deze niet te stellen.

Hartelijk dank voor het kijken op mijn shop. Ik hoop dat je kan genieten van mijn foto's!

- Hidde Hageman

Alle werken