Mercedes Benz 300 SL Gullwing Schilderij

Mercedes Benz 300 SL Gullwing Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Mercedes Benz 300 SL Gullwing Schilderij van Paul Meijering thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 209076

Mercedes Benz 300 SL Gullwing Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Mercedes Benz 300 SL Gullwing Schilderij van Paul Meijering

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Mercedes Benz 300 SL Gullwing, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop

De 300SL is beroemd om zijn opvallende vleugeldeuren, die hem de Engelse naam "Gullwing" opleverde. Het is de eerste productie-auto met een viertaktmotor met directe benzine-injectie.[bron?] De M198 is een 6 cilinderlijnmotor met directe injectie en levert 215 pk.

De productie van de vleugeldeur-versie eindigde in 1957, toen werd begonnen met de productie van de roadster 300SL. De productie van de roadster eindigde in 1963.

Er is een gelimiteerde oplage (29 exemplaren) geproduceerd van de Gullwing met een aluminium body. Deze gaan op veilingen weg voor meer dan 1.000.000 Euro

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken