Misty colors

Misty colors van bird bee flower and tree

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Misty colors van bird bee flower and tree

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 125320
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
100 gratis verzending!

Omschrijving

Detail foto van het bijzondere kleurspel van The Grand Prismatic Spring in Yellowstone national park, Wyoming in de Verenigde staten. De schoonheid van deze warmwaterbron in het Midway Geyser Basin is het best van uit de lucht of vanaf een een nabije heuvel te zien. Door het zuivere water is de bron in het midden blauw. De oranje kleur wordt veroorzaakt door bacteriën die aan de afgekoelde randen leven. Dit is de grootste heetwaterbron van de USA.
Door het temperatuurverschil tussen het hete water en de lucht is de bron hoogzomer als de zon het hoogst staat het spectaculairste qua kleur. Dan is het temperatuur verschil het kleinst en is er dus ook weinig stoom ontwikkeling.

Over bird bee flower and tree

bird bee flower and tree profielfotoOp een 'eigenwijze" maakt bird-bee-flower-and-tree de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van bird-bee-flower-and-tree.

Alle werken