Muurschildering in pastel III

van Watze D. de Haan

- Werkcode: 382 678

Watze D. de Haan over Muurschildering in pastel III

Soms zie je op onverwachte momenten een gebouw, ergens achteraf, dat er uit springt. De bekleding van de gevel valt op, of de architectuur, etc. In dit geval gaat het om de manier waarop de buitenmuren een apart accent hebben gekregen door de kleuren die hierin zijn verwerkt. Mooie zachte kleuren die in elkaar overlopen met lijnen die alle kanten opgaan. Een bijzonder schouwspel welke ook aan je eigen muur niet zal misstaan!
Muurschildering in pastel III vind je in de categorieën Architectuur, Digitale Kunst, Fotografie, Gevelstuc, Grijs, Kleurcontrast, Kleuren, Minimalisme, Pastel, Patronen, Slaapkamer en Techniek.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Muurschildering in pastel III als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Muurschildering in pastel III van Watze D. de Haan

Koop dit digital art werk Muurschildering in pastel III van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 382 678
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.