Shop nu met 10% korting Nog 4 dagen en 14 uur geldig!

Oldtimer auto in het bos

van Inge van den Brande

- Werkcode: 346090

Inge van den Brande over Oldtimer auto in het bos

Oude auto, een prachtige Oldtimer, staat verlaten in het bos. De natuur neemt het over, de grill van de auto is overwoekert door klimop. Mos groeit op de autostoelen en het dashboard. Samen met vele andere auto's staat deze Oldtimer te vergaan tussen de bomen van het bos.
Oldtimer auto in het bos vind je in de categorieën Antiek, Auto's, Bloemen & Planten, Bossen, Fotografie, Groen, Oldtimers, Roest (metaal), Schade, Transport en Verlaten plekken.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oldtimer auto in het bos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oldtimer auto in het bos van Inge van den Brande

Koop de foto Oldtimer auto in het bos van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 346090

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164 148 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.