Opportunity on tour

Opportunity on tour van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Opportunity on tour

van Frans Blok

Opportunity on tour van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 868961
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
184 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Digitaal schilderij van Opportunity, de Marsrover van NASA die in 2005 landde in Meridiani Planum. Het robotkarretje blijkt, in een verre toekomst, als de voorheen Rode Planeet ingrijpend is geterraformeerd, nog steeds rond te rijden. Enigszins roestig en stoffig, maar vol belangstelling voor de meren, toendra's en wolkenluchten op de voorheen kurkdroge en levenloze planeet.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken