Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 18 uur geldig!

Oude ansichten: Rotterdam Beurs

van Frans Blok

- Werkcode: 344 970

Frans Blok over Oude ansichten: Rotterdam Beurs

De kleuren, krassen en vlekken op deze afbeelding suggereren dat we hier te maken hebben met een oude ansichtkaart uit het begintijdperk van de kleurenfotografie. En het Beursgebouw, daterend uit 1940, is ook alweer een of tachtig oud. toch is dit geen echte vintage ansichtkaart maar een kunstmatig verouderde recente foto.
Oude ansichten: Rotterdam Beurs vind je in de categorieën , Ansichtkaart, Architectuur, Beurs (metrostation), Beurs World Trade Center Rotterdam, Bijenkorf (voorwerp), Coolsingel, Digitale Kunst, Fotografie, Naum Gabo, Rotterdam, Steden en Wolkenkrabbers.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Oude ansichten: Rotterdam Beurs op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oude ansichten: Rotterdam Beurs van Frans Blok

Koop dit digital art werk Oude ansichten: Rotterdam Beurs van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 344 970

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
230,-207,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.