Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 17 uur geldig!

Oude ansichten: Rotterdam Steigergracht

van Frans Blok

- Werkcode: 344 979

Frans Blok over Oude ansichten: Rotterdam Steigergracht

De Steigergracht in het centrum van Rotterdam bestaat al heel lang, maar de gebouwen die er in de buurt staan zijn een stuk nieuwer. Het bewijst dat dit geen echte vintage ansichtkaart is maar een digitaal verouderde recente foto. Opvallendste bouwwerk is de Martkhal, rechts in beeld; op de achtergrond zien we ook de bibliotheek.
Oude ansichten: Rotterdam Steigergracht vind je in de categorieën , Ansichtkaart, Architectuur, Bibliotheek, Digitale Kunst, Fotografie, Gracht, Markthal, Rotterdam, Sepia (kleur), Steden en Steiger (haven).
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Oude ansichten: Rotterdam Steigergracht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oude ansichten: Rotterdam Steigergracht van Frans Blok

Koop dit digital art werk Oude ansichten: Rotterdam Steigergracht van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 344 979

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
230,-207,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.