Oude ansichten: Wilhelminapier en Erasmusbrug

van Frans Blok

- Werkcode: 340 450

Frans Blok over Oude ansichten: Wilhelminapier en Erasmusbrug

Deze kunstmatig verouderde digitale foto toont de Erasmusbrug en gebouw De Rotterdam op de Wilhelminapier alsof ze er al meer dan honderd jaar staan. In werkelijkheid geldt dat alleen voor de voormalige spoorbrug De Hef op de achtergrond.
Oude ansichten: Wilhelminapier en Erasmusbrug vind je in de categorieën , Ansichtkaart, De Hef, Digitale Kunst, Erasmusbrug, Fotografie, Kade, Kop van Zuid, Nieuwe Maas, Rivier, Rotterdam, Sepia (kleur) en Wilhelminapier.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Oude ansichten: Wilhelminapier en Erasmusbrug op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oude ansichten: Wilhelminapier en Erasmusbrug van Frans Blok

Koop dit digital art werk Oude ansichten: Wilhelminapier en Erasmusbrug van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 340 450
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
230,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.