Oude ansichten: Witte Huis en Oude Haven

van Frans Blok

- Werkcode: 343 259

Frans Blok over Oude ansichten: Witte Huis en Oude Haven

Het Witte Huis in Rotterdam, bij oplevering de hoogste wolkenkrabber van Europa, dateert van 1898. De historische schepen in de Oude Haven op de voorgrond versterken het beeld van een oude ansichtkaart. Het zijn de torens op de achtergrond als de Willemswerf, The Red Apple en Wijnhaeve die vervreemding oproepen en aantonen dat dit geen echte vintage kaart is maar een digitaal verouderde recente foto. George Clooney was er trouwens honderd jaar geleden ook nog niet.
Oude ansichten: Witte Huis en Oude Haven vind je in de categorieën , Ansichtkaart, Architectuur, Binnenvaartschip, Digitale Kunst, Fotografie, Geschiedenis, Havens, Oude Haven (Rotterdam), Rotterdam, Sepia (kleur), Witte Huis en Wolkenkrabbers.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Oude ansichten: Witte Huis en Oude Haven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oude ansichten: Witte Huis en Oude Haven van Frans Blok

Koop dit digital art werk Oude ansichten: Witte Huis en Oude Haven van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 343 259
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
230,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.