Oude auto op Route 66

van Inge van den Brande

- Werkcode: 376 247

Inge van den Brande over Oude auto op Route 66

Prachtige oude auto langs Route 66. Een bijzondere route die Amerika van oost naar west doorkruist. Langs de route de oude plaatsen, winkels, bedrijven, neonborden en oldtimers maken het beeld van vroegere tijden compleet. Een beleving die je gewoon gedaan moet hebben als je door Amerika reist. Een stap terug in de tijd, deze foto neemt je mee naar vroegere tijden, heel mooi en sfeervol voor aan de muur!
Oude auto op Route 66 vind je in de categorieën Antiek, Auto's, Fotografie, Neonlamp, Noord Amerika, Oldtimers, Reclame, Route 66, Steden, Straat (verharde weg) en Transport.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oude auto op Route 66 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oude auto op Route 66 van Inge van den Brande

Koop de foto Oude auto op Route 66 van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 376 247
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden