Overal tempels in Bagan, Myanmar

van Sven Wildschut

- Werkcode: 171 711

Sven Wildschut over Overal tempels in Bagan, Myanmar

Vroeg in de ochtend 23 augustus 2015, Bagan wordt wakker voor een nieuwe dag. Voor ons de tijd om de tempels op onze e-bikes te verkennen.
Voor deze foto klommen we in het in het pikken donker een tempel op. Geen idee wat we zouden zien wanneer de zon op kwam, dit was de verrassing.
Overal tempels in Bagan, Myanmar vind je in de categorieën Azië, Bossen, Fotografie, Groen, Landen & Reizen, Landschappen, Mist, Myanmar, Panoramafotografie, Religie, Stilleven, Tempel, Zonsopkomst, sven fotografie en 2014.
Sven Wildschut profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sven Wildschut

Sven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken van Sven Wildschut


Waarom je kiest voor Overal tempels in Bagan, Myanmar als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Overal tempels in Bagan, Myanmar van Sven Wildschut

Koop de foto Overal tempels in Bagan, Myanmar van Sven Wildschut op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 171 711
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
139,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.