Bay of Fires in Tasmanië, Australië

van Sven Wildschut

- Werkcode: 340 358

Sven Wildschut over Bay of Fires in Tasmanië, Australië

Bij Bingalong Bay, oostkust Tasmanië, kampeerden we op een gratis kampeerplek. In de late avond, toen de zon laag stond, zagen we in de verte een bosbrand. Grappig iets, het vuur was in het beschermde natuurgebied Bay of Fires genaamd. Het was de bedoeling om gecontroleerd te branden, maar de wind veranderde en het vuur liep de volgende ochtend uit de hand. Dus we moesten de camping verlaten. Toch was ik in staat om deze foto te maken.
Bay of Fires in Tasmanië, Australië vind je in de categorieën Australië, Blauw, Fotografie, Grasland, Groen, Kust, Landschappen, Lucht, Natuurgebieden, Stranden, Tasmanië, Zonsondergang en Zonsopkomst.
Sven Wildschut profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sven Wildschut

Sven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken van Sven Wildschut


Waarom je kiest voor Bay of Fires in Tasmanië, Australië als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bay of Fires in Tasmanië, Australië van Sven Wildschut

Koop de foto Bay of Fires in Tasmanië, Australië van Sven Wildschut op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 340 358
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden