Restaurant Het Badpaviljoen, Domburg

van Sven Wildschut

- Werkcode: 251 568

Sven Wildschut over Restaurant Het Badpaviljoen, Domburg

In dit bijzondere Badpaviljoen kwamen de tsaren uit Rusland, Zeeuwse adel en Duitse prinsessen. Het gebouw werd ontworpen door architect J.J. van Nieukerken en was af in 1889. Helaas raakte het hotel midden jaren 90 vervallen. Gelukkig werd het opgekocht en gerestaureerd en uitgebouwd met nieuwbouw. Op deze foto zie je alleen het historische gedeelte van het badpaviljoen.
Sven Wildschut profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sven Wildschut

Sven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken van Sven Wildschut


Waarom je kiest voor Restaurant Het Badpaviljoen, Domburg als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Restaurant Het Badpaviljoen, Domburg van Sven Wildschut

Koop de foto Restaurant Het Badpaviljoen, Domburg van Sven Wildschut op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 251 568
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden