Paardenbloem-Pluizenbol

van Erik Reijnders

- Werkcode: 470 179

Erik Reijnders over Paardenbloem-Pluizenbol

Een pluisje danst in de wind om haar lading iets verder op te laten vallen . zover is het nog niet eerst rijpen vele pluisjes bij elkaar op een soort bol. dit bijna abstracte werk laat de bol goed zien
Paardenbloem-Pluizenbol vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Digitale Kunst, Fotografie, Macrofotografie, Moderne vormen en lijnen, Paardenbloem, Vruchtpluis en wilde planten.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Paardenbloem-Pluizenbol als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Paardenbloem-Pluizenbol van Erik Reijnders

Koop dit digital art werk Paardenbloem-Pluizenbol van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 470 179
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.