Palendorp 1

van peterheinspictures

- Werkcode: 352 240

peterheinspictures over Palendorp 1

Lange sluitertijd , bij Palendorp in Petten. Deze palen symboliseren dat hier vroeger 10 huizen en een kerk gestaan hebben.
Palendorp 1 vind je in de categorieën Fotografie, Hondsbossche Zeewering, Kust, Natuur en Weer, Nederland, Noord-Holland, Noordzee, Oceanen en zeeën, Petten, Stranden en creatief.
peterheinspictures profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door peterheinspictures

Allereerst welkom bij werk aan de Muur. Ik fotografeer sinds 1975 .Via de analoge fotografie, het nog echt zelf ontwikkelen en afdrukken van foto's , heb ik de overstap gemaakt naar digitaal. Nu maak ik foto's met 2 fullframe body's om een zo goed mogelijke kwaliteit te leveren. Ik heb hier voornamelijk landschappen, Macro en stedenfotografie in de aanbieding. Ik doe ook veel portret,zowel in de studio als buiten, en trouwfotografie.

Alle werken van peterheinspictures


Waarom je kiest voor Palendorp 1 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Palendorp 1 van peterheinspictures

Koop de foto Palendorp 1 van peterheinspictures op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 352 240
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden