Panhard

van Erik Reijnders

- Werkcode: 897 125

Erik Reijnders over Panhard

Deze fraaie Panhard is hier vastgelegd in de stijl van de natte plaat fotografie. hierdaao klopt de foto met het tijdbeeld waarin deze auto's over de Europese wegen reden. het metk Panhard is ergens in de jaren 50 op gegaan in Ciroën . de getoonde wagen heeft een koetswerk wat uit aluminium is opgebouwd. Heel fots afgedrukt op doek zal deze foto het best tot haar recht komen. de struktuur van het linnen en de korrel in de foto vullen elkaar goed aan.
Panhard vind je in de categorieën Auto's, Digital Art, Erik Reijnders, Fotografie, Nostalgie, Oldtimers, Panhard, Verlaten plekken, natteplaat en rustiek.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Panhard op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Panhard van Erik Reijnders

Koop dit digital art werk Panhard van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 897 125
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.