Panorama Marrokaanse Deuren

Panorama Marrokaanse Deuren van Mark Leek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Panorama Marrokaanse Deuren van Mark Leek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 14472
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

In de Marokkaanse kustplaats Essaouira is het blauw dat de klok slaat. Op allerlei plekken kom je de kleur tegen. Voor kleine uitstallingen en deuren is de kleur favoriet. Echter, ook hoofddoeken en andere kleding is vaak blauw. In de vele smalle straatjes van de kustplaats bieden verweerde deuren toegang tot huizen, winkeltjes en dat wat verborgen blijft. Want dat is duidelijk in dit land: achter de deuren bevindt zich een prachtig Marokko.
Echter, wanneer je goed naar de deuren kijkt blijkt ook het achterstallig onderhoud, de afbladderende verf en de ooit prachtige kleuren hun schoonheid te hebben. Ik heb er hier 6 in een panorama op een rijtje gezet.

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leek

Mark Leek profielfotoMijn naam is Mark Leek. Ik ben in 1968 geboren in Blokker. Van beroep ben ik adjunct-directeur van een speciale basisschool in Hoorn. Daarnaast ben ik voor D66 gemeenteraadslid in Hoorn. In mijn vrije besteed ik graag veel tijd aan fotograferen.

Via een klein Agfaatje, een Pentax spiegelrefles, een Canon spiegelreflex en verschillende kleine digitale cameraatjes kocht ik een digitale spiegelreflex. Een Nikon D70s. Een korte cursus bij Fotogram in Amsterdam was de springplank.

Inmiddels ben ik actief voor de lol, doe ik bruidsreportages, fotografeer ik vrijwillig bij evenementen, verkoop ik zo af en toe werken via dit medium, doe ik mee aan veilingen en doe ik opdrachten voor tijdschriften.

Maar vooral geniet ik veel van fotograferen zelf. Inmiddels met een fullframe D700. Ik ben gek op het vastleggen van details van grote voorwerpen. Schepen bijvoorbeeld, maar ook muziekinstrumenten vind ik interessant.

Alle werken