Stilleven van een gitaar

Stilleven van een gitaar van Mark Leek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Stilleven van een gitaar van Mark Leek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 16138
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

In september van 2011 startten Laurens Reij En Chris James een nieuwe serie Lakesdie Stories in de brasserie van Schouwburg Het Park in Hoorn. De Lakeside Stories waren in de jaren '80 het podiuk voor singersongwriters uit de omgeving van Hoorn en daar wilden zij een nieuwe start mee maken.
Mij werd gevraagd om de eerste promotiefoto's te maken en daaraan voldeed ik graag. Naast een aantal foto's van de initiatiefnemers maakte ik ook een aantal detailopnames, omdat ik daar nu eenmaal gek op ben. deze gitaar van Chris ligt vlak op een van de prachtige banken die in de foyer van de schouwburg staan.

Over Mark Leek

Mark Leek profielfotoMijn naam is Mark Leek. Ik ben in 1968 geboren in Blokker. Van beroep ben ik adjunct-directeur van een speciale basisschool in Hoorn. Daarnaast ben ik voor D66 gemeenteraadslid in Hoorn. In mijn vrije besteed ik graag veel tijd aan fotograferen.

Via een klein Agfaatje, een Pentax spiegelrefles, een Canon spiegelreflex en verschillende kleine digitale cameraatjes kocht ik een digitale spiegelreflex. Een Nikon D70s. Een korte cursus bij Fotogram in Amsterdam was de springplank.

Inmiddels ben ik actief voor de lol, doe ik bruidsreportages, fotografeer ik vrijwillig bij evenementen, verkoop ik zo af en toe werken via dit medium, doe ik mee aan veilingen en doe ik opdrachten voor tijdschriften.

Maar vooral geniet ik veel van fotograferen zelf. Inmiddels met een fullframe D700. Ik ben gek op het vastleggen van details van grote voorwerpen. Schepen bijvoorbeeld, maar ook muziekinstrumenten vind ik interessant.

Alle werken