Polder met bloeiend koolzaad langs het water

van Photo Henk van Dijk

- Werkcode: 628 862

Photo Henk van Dijk over Polder met bloeiend koolzaad langs het water

Driehuizen, Eilandspolder, Noord Holland. Prachtige voorjaarsdag, windstil, blauwe lucht en een berm vol bloeiend geel koolzaad.

Koolzaad (Brassica napus) is een een- of tweejarige plant uit de kruisbloemenfamilie (Brassicaceae). De plant lijkt veel op raapzaad (Brassica rapa subsp. oleifera). Het koolzaad bloeit echter iets later, en is hiervan ook te onderscheiden doordat bij het koolzaad de knoppen van de ongeopende bloemen hoger zitten dan de bloemen, terwijl bij het raapzaad de bloemen de knoppen bedekken. Koolzaad kan zowel zichzelf bestuiven als door bijen of hommels bestoven worden.
Polder met bloeiend koolzaad langs het water vind je in de categorieën Alkmaar, Berm (strook), Blauwe lucht, Eilandspolder, Fotografie, Geel, Koolzaad, Koolzaadolie, Landschapsfotografie, Lente, Polder, Sloot (watergang) en Toerisme in Nederland.
Photo Henk van Dijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Fotografie doe ik al jaren, sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via mijn eigen website of Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken van Photo Henk van Dijk


Waarom je kiest voor Polder met bloeiend koolzaad langs het water op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Polder met bloeiend koolzaad langs het water van Photo Henk van Dijk

Koop de foto Polder met bloeiend koolzaad langs het water van Photo Henk van Dijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 628 862
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.