Pontiac Solstice Coupe 2009 Schilderij

Pontiac Solstice Coupe 2009 Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Pontiac Solstice Coupe 2009 Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 324708
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl op paneel van de Pontiac Solstice Coupe uit 2009, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

De Pontiac Solstice is een wagen van het Amerikaanse automerk Pontiac. De wagen werd in 2004 aan het publiek voorgesteld op de North American International Auto Show. Het platform waarop de Solstice is gebouwd wordt ook gebruikt voor onder meer de Saturn Sky en de Opel GT. De carrosserie is identiek aan die van de gelijknamige conceptwagen uit 2002.
Nadat de wagen beschikbaar was om te bestellen bleek deze al een groter succes te zijn dan verwacht. De geplande productie van 7000 exemplaren moest worden verhoogd aangezien de vraag na tien dagen hoger lag dan dit productiecijfer. De productie stopte echter al in 2009 wegens de sluiting van de fabriek in Wilmington (Delaware).

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken