Pontigny tekening

Pontigny tekening van Yvonne Blokland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 46814

Pontigny tekening van Yvonne Blokland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!
Pontigny tekening van Yvonne Blokland

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een tekening Abbaye de Pontigny (ook te koop als foto) staat in Frankrijk in het departement Yonne. Het is een fantastisch mooie en indrukwekkende abdij in een klein dorp. Deze onname is gemaakt aan de achterkant van de abdij. De hele abdij is van fantastisch mooie architectuur, zowel binnen als buiten. Op het moment dat ik daar was kon ik gebruik maken van het mooie invallende licht. Witte muren de wat bruinige ornamenten en de mooie pilaren (zuilen) maakten er een mooi geheel van. Het landschap formaat paste naar mijn mening het best bij deze foto.

Over Yvonne Blokland

Yvonne Blokland profielfoto" It makes me happy to create memories "
Even voorstellen, ik ben Yvonne en fotografie is mijn passie. Omdat ik na al die jaren fotograferen nog steeds niet kan kiezen wat ik het leukst vind binnen de fotografie heb ik maar besloten dat ik dat ook maar niet meer ga doen. Dat kiezen dan he? Fotograferen wel natuurlijk......... Dus je zult hier zeer uiteenlopend werk vinden. Leuk om meer werk van mij te zien? Kijk dan even op mijn website! (volgen op facebook kan natuurlijk ook) Mocht je iets kopen uit mijn shop : Dank en veel plezier ermee ! (en wat leuk als je even laat zien waar en hoe mijn werk is komen te hangen !!! )
Hartelijke groet !!

Alle werken