Prehistorische haaien in Zuid-Afrika

Prehistorische haaien in Zuid-Afrika van Filip Staes

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Prehistorische haaien in Zuid-Afrika

van Filip Staes

Prehistorische haaien in Zuid-Afrika van Filip Staes

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 689680
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Enkele Gevlekte zevenkieuwshaaien zwemmen in een kelpwoud in de buurt van Kaapstad in Zuid-Afrika. Haaien van deze soort leven in wateren met een gematigd klimaat tot 135 m diepte, maar deze exemplaren behoren tot een populatie die tegen de kust tussen het kelpwoud zwemmen op een diepte van maximum 15 meter.

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Filip Staes profielfotoWelkom op mijn fotografiepagina. In 1992 ben ik besmet met het duikvirus. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken