Prille Lentezon in Amsterdam

Prille Lentezon in Amsterdam van Jacq Christiaan

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 55879

Prille Lentezon in Amsterdam van Jacq Christiaan

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
164 gratis verzending!
Prille Lentezon in Amsterdam van Jacq Christiaan

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een prille lentedag in Amsterdam. Mensen centraal in het heiige decor van de Oude Zijds. Kleurrijke fietsen onlosmakelijk verbonden met het stadsbeeld. De ene mens nog in winterjas de ander al zonder jas. Een dromerige, vredige sfeer. Amsterdam maakt zich op voor een nieuw seizoen van buitenleven.

Over Jacq Christiaan

Jacq Christiaan profielfotoHallo, leuk dat je mijn shop bezoekt. Ik ben Jacq, geboren en getogen in Amsterdam en wonend in 's-Hertogenbosch. Autodidact. In 1995 begonnen met de fotografie als medium om de vele dingen, de sferen, die ik om mij heen zie en ervaar op creatieve wijze te kunnen uiten. Naast fotografiekunst heb ik mij ook gericht op editing. Ik richt mij op het maken van autonoom werk en werk in opdracht. Zie ook http://jacqchristiaan.exto.nl. Daar kun je je tevens aanmelden voor mijn nieuwsbrief.Groet, Jacq.

Alle werken