Ringweg IJsland

Ringweg IJsland van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Ringweg IJsland

van Frans Blok

Ringweg IJsland van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 742714
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

De Þjóðvegur 1 (Nationale weg 1) of Hringvegur (Ringweg) is een ruim 1300 kilometer lange weg, grotendeels tweebaans en geasfalteerd, die in een grote cirkel over heel IJsland loopt. De weg verbindt niet alleen alle belangrijke steden en stadjes op het eiland maar voert ook door adembenemende landschappen.

Deze "verschildering" is gebaseerd op een foto die net zolang aan teksturen en filters is blootgesteld tot er een impressionistische, schilderachtige uitstraling ontstond.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken