Facebook pixel
Road to Nowhere II

Road to Nowhere II van Raoul Baart

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Road to Nowhere II van Raoul Baart thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 253452

Road to Nowhere II van Raoul Baart

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Road to Nowhere II van Raoul Baart

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Nog een foto van de Zeelandbrug bij zware mist op Oudejaarsdag. Door de nevel gaat de brug naadloos over in de lucht en het water van de Oosterschelde, een beeld dat ik al lang in mijn hoofd had maar waarvoor het wachten was op de juiste weersomstandigheden.

Over Raoul Baart

Raoul Baart profielfotoAl heel mijn leven bezig met fotografie al was dit vroeger vooral beperkt tot reisfotografie. Sinds acht jaar heb ik me ook op andere takken van fotografie gestort waarbij ik mij zo min mogelijk beperk in onderwerpen; zolang het een mooie plaat op kan leveren wil ik het vastleggen, of dit nu een landschap, portret of iets anders is. Wel merk ik dat ik me de laatste jaren steeds meer toe ben gaan leggen op portretten van mensen en dieren en daarnaast op landschappen en architectuur, met als specialisatie lange sluitertijd fotografie. Door het gebruik van lange sluitertijden in combinatie met beweging (wolken, water) kan een dromerig of juist dramatisch effect gecreëerd worden - en dat alles in de camera.

Alle werken