Roerkade met Stenen Brug in Roermond

van Merijn van der Vliet

- Werkcode: 193 077

Merijn van der Vliet over Roerkade met Stenen Brug in Roermond

Roerkade met Stenen Brug in Roermond.

De Stenen Brug oftewel de Maria Theresiabrug ligt aan de Roerkade en loopt over de Roer. De brug werd in 1771 gebouwd en bestaat uit hardsteen. Na ernstige oorlogsschade is deze weer volledig hersteld. De naam Maria Theresiabrug verwijst naar de dame die de brug aan de stad heeft schonken.

De foto is gemaakt in de avondschemering van 2 november 2015.
Roerkade met Stenen Brug in Roermond vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Bruggen, Fotografie, Merijn van der Vliet, Nachtfotografie, Nederland, Rivier, Roer (rivier), Roermond (stad), Steden en Stenen Brug (Roermond).
Merijn van der Vliet profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Merijn van der Vliet

In mijn foto's zoek ik vaak naar balans en verstilling. Daarnaast heb ik 'less is more' hoog in het vaandel staan: doordringen tot de absolute kern van wat ik wil 'vertellen'. Ik fotografeer als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Vrijwel altijd op locatie en met gegeven omstandigheden.

Een autonome serie waar ik sinds eind 2011 aan werk is Donker Utrecht; foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. http://www.donkerutrecht.nl

Alle werken van Merijn van der Vliet


Waarom je kiest voor Roerkade met Stenen Brug in Roermond als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Roerkade met Stenen Brug in Roermond van Merijn van der Vliet

Koop de foto Roerkade met Stenen Brug in Roermond van Merijn van der Vliet op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193 077
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden